Покана за „Годишно награждаване на БФАС – 2016″

pokana_5122016

Споделете в:
Прочетете повече...

Решение №4 на Национален Спортен трибунал от 02.12.2016 год.

Споделете в:
Прочетете повече...

Годишно награждаване на БФАС – 2016 г.

Годишното награждаване за 2016 г. на Българска федерация по Автомобилен спорт, ще се проведе на 17.12.2016 от 11:00 часа в Национален исторически музей, гр. София, ул. „Витошко лале“ №16.

Споделете в:
Прочетете повече...

Протокол № 018 от УС на БФАС

Протокол № 018

От заседание на УС на БФАС от 24.11.2016

Днес, 27.06.2016 г., в гр. София, в офиса на БФАС на бул. Тодор Каблешков №55 А, ет.2, офис 3, се проведе заседание на УС на БФАС, на което присъстваха членовете на УС, както следва:
1/ Владимир Илиев
2/Алексанър Ковачев
3/ Калоян Станчев
4/Слави Славов
5/ Антон Антонов
6/ Стефан Драганов
7/ Христо Стоилов

За Председател на днешното заседание на УС бе избран Владимир Илиев, а за протоколчик- Никола Ваканов

За...

Прочетете повече...
cropped-logo_bfas1.png

Уважаеми колеги,

През идния уикенд – 12 и 13 ноември, ще бъде проведен последният кръг за годината от календара на БФАС в дисциплината „Затворен маршрут“. Вярвам, че организатор, отбори, пилоти и фенове очакват с нетърпение състезанието на писта „Дракон“, което, надявам се, ще предложи позитивни емоции, битка в духа на честната игра и ще даде отговор на въпроса кои ще са новите шампиони.

В неделя, 13 ноември, е насрочен балотажа за президент на Република България...

Прочетете повече...

Финален кръг от НШЗМ – „Диамо – 2016″

Шампионатът по затворен маршрут на България ще има своя вълнуващ край идния уикенд. Надпреварата, организирана от благоевградския клуб „Диамо“, ще се проведе на писта „Дракон“ край село Калояново и обещава горещи емоции в ноемврийската неделя. Гвоздеят на програмата ще бъде битката в най-зрелищния клас „МАКСИ“, в който първите трима – Пламен Камбуров, Илия Царски и Константин Маршавелов са събрани в 14.5 пункта и всеки от тях има реален шанс за титлата.

Прочетете повече...

Решение № 3 от Национален Спортен Трибунал на БФАС

Решение на Национален спортен трибунал:

Мотиви:

Споделете в:
Прочетете повече...

Крайно годишно класиране Раликрос и Автокрос

Рали крос:

Автокрос:

Споделете в:
Прочетете повече...
logo_bfas1

Предложения за дати за провеждане на състезания за „Спортен календар 2017″

На основание Решение на УС на БФАС, всички клубове организатори е нужно да предложат дати за провеждане на състезания за попълване на „Спортния Календар за 2017 г.“ в срок до 15.11.2016

Споделете в:
Прочетете повече...

Изявени български автокрос пилоти и делегация от БФАС ще вземат участие в кръг на Шампионата на Република Молдова по автокрос.
По покана на Федерацията по автомобилизъм на Република Молдова, делегация от БФАС ръководена от председателя на комисията по автокрос Румен Костадинов от 05 до 06. 11.2016г. ще посети последния етап от едно от най-интересните първенства на автокрос в региона. Според организаторите в зрелищна надпревара конски сили ще премерят пилоти от Молдова, Румъния, Украйна, България, Беларус, Чехия, Израел и Унгария...

Прочетете повече...