Курс

БФАС планира да организира курсове за следните позиции:

Всички клубове членове на БФАС могат да предложат кандидати за следните позиции:
1.Рейс Директор Писта
2.Рейс Директор Планинско
3.Сигналисти
4.Маршали

Прочетете повече...
logo_bfas

Информация за всички членове на БФАС

УС на БФАС уведомява всички членове,че считано от 17.09.2015г е задължително логото на БФАС, да бъде поставено в горния десен ъгъл на всички официални документи,рекламни материали и медийна кореспонденция. За състезнията, които са част от календара на ФИА,приоритетно е логото на на международната федерация.

Споделете в:
Прочетете повече...
Легитимност

Информация касаеща провеждането на „Планинско Шипка“

В изпълнение на изискванията на чл.74 от Наредбата за организиране и провеждане на автомобилни състезания през 2015г. на БФАС са констатирани допуснати несъответствия в предложения за публикуване списък със заявените за участие в планинско състезание „Шипка” – 2015г., а именно:

Прочетете повече...

Информация относно проведеното „Рали България – 2015″

УС  на БФАС изразява сериозното си разочарование от слабата оценка поставена на Рали България 2015, организирано от АСК Черна Котка. УС на БФАС смята, че е недопустимо състезние организирано и в частност от председателя на комисията по сигурност г-н Георги Янакиев, да получи изключително ниска оценка от наблюдателя на ФИА, както като цяло така и в частта безопастност.

Прочетете повече...

„Писта София“ се отлага

Предвиденият в спортния календар на БФАС за 03-04.10.2015 г., кръг от Националния шампионат по ЗМ „Писта София-2015″, се отлага. БФАС ще направи всичко възможно, кръгът да се проведе до края на годината.

Споделете в:
Прочетете повече...

Планинско изкачване „Шипка – 2015″

Планинско „Шипка“, ще се проведе на 19 – 20.09.2015.Всички документи за състезанието ( Допълнителен правилник, схема към допълнителен правилник, план за сигурност и заявка за участие), са качени в директорията на състезанието: http://bfas.bg/event/planinsko-shipka/

Прочетете повече...
писта Хасково

Писта Хасково – 2015

Писта Хасково, ще се проведе на 12 – 13.09.2015.Всички документи за състезанието ( Допълнителен правилник, схема към допълнителен правилник, план за сигурност и заявка за участие), са качени в директорията на състезанието: www.bfas.bg/event/zatvoren-marshrut-haskovo/

Прочетете повече...

Затворен маршрут „Бургас“ няма да се проведе

Уважаеми колеги,

Уведомяваме Ви, че поради обективни причини затворен маршрут „Бургас“ – 2015

Прочетете повече...

Планинско „Узана“ няма да се проведе

Уважаеми колеги,
Уведомяваме Ви, че планинско „Узана“ – 2015г. няма да се проведе. Причините за това 

Прочетете повече...
photo_verybig_1321562

Рали Сливен – 2015

Рали Сливен 2015 ще се проведе от 4-ти до 6-ти Септември 2015 г. Документи и карти са достъпни на официалният сайт на ралито www.rallyslivenbg.com .

Прочетете повече...