web
statistics
НОВИНИ

НОВИНИ

Уважаеми колеги, На вашето внимание предоставяме документите за Трети кръг от Национален шампионат по Планинско изкачване "Българка-2017". Допълнителен правилник "Българка-2017" Заявка Планинско "Българка-2017" Електронна заявка "Българка-2017" Скица Планинско "Българка-2017"  Всички документи са достъпни на страницата на организатора АСК "БУЛСИМ" - www.bulsimbg.com  
Всички любители на моторните спортове са добре дошли на официалната церемония по откриване и старт на екипажите, участващи в Рали България 2017. Стартът ще бъде даден в 20:30ч. на площад „Св.Кирил и Методий“ пред Катедралата във Варна. Всички желаещи могат допълнително да наблюдават „на живо“, посредством инсталираната тракинг система във всеки един състезателен автомобил позицията по трасето – използвай линк „Live“ резултати допълват цялостният информационен пакет – използвай линк
БФАС с прискърбие съобщава на своите членове трагичната вест за кончината на проф. д-р Лъчезар ЦоцорковГосподин Цоцорков остави дълбока следа в автомобилния спорт на България. Той беше основен спомоществовател на десетки автомобилни състезания кръгове от Националните шампионати по рали и планинско изкачване.Негова е и заслугата за създаване и развитие на един от най-успешните автомобилни клубове в България АСК ”Автоцар рали сeрвиз” и пилота Илия Царски. С най-искрени съболезнования!Поклон пред светлата му памет!
Уважаеми колеги, На вашето внимание предоставяме основни правила и задължения на водачите на отбори, състезателите и механиците при представяне на автомобила на задължителен първоначален технически преглед. Основни правила и задължения на водачите на отборите, състезателите и механиците при представяне на автомобила на задължителен първоначален технически преглед.
На вашето внимание представяме Списък със заявените участници в Първи кръг от Националния шампионат по Затворен Маршрут "Хасково-2017", който ще се проведе на 13-14.05.2017г. Списък със заявените участници в ЗМ "Хасково-2017"
Страница 1 от 10

onlylogo БЪЛГАРСКА ФЕДЕРАЦИЯ ПО АВТОМОБИЛЕН СПОРТ
гр.София, бул. Тодор Каблешков 55А

+3592 987 64 74 office@bfas.bg
IBAN: BG08 BPBI 7942 1089 3339 01

facebookbfastweeterbfas

googleplusbfasyoutubebfas

fia logo 0 cba logo ministerstvo ministerstvo