Кръгла маса на тема “”Автомобилният спорт и безопасността на движение”

Кръгла маса на тема “”Автомобилният спорт и безопасността на движение”

За първи път в България ще се проведе специализирано международно изложение за нови технологии и компоненти, авточасти, аксесоари и сервизно оборудване – Automotive Expo Sofia 2018, което поставя акцент върху бързо развиващата се автомобилна индустрия и следпродажбения сервиз.

Домакин и организатор на изложението, което ще отвори врати между 18-21 октомври 2018 г., е Интер Експо Център. По време на провеждането на Automotive Expo Sofia, ще бъде обърнато особено внимание на въпросите за пътната безопасност. Българската федерация по автомобилен спорт, като съпричастна с тази тематика, заедно с дългогодишните ни партньори от Интер Експо Център, съвместно ще организират кръгла маса на 20.10.2018 г. от 11 часа с основна тема: „Автомобилният спорт и безопасността на движение”.

Каним всички наши членове, приятели и съмишленици да се включат в Кръглата маса, където ще могат да споделят своите виждания и идеи по дискутираните въпроси, както и да представят своите продукти и разработки на щанда на БФАС.

Винаги сме вярвали, че автомобилният спорт спомага за тестването и въвеждането на най-новите разработки на автомобилостроенето в серийните автомобили и по този начин спомага за намаляването на пътнотранспортният травматизъм. Паралелно с това, спомага и за усъвършенстване на шофьорските умения, както и изграждането на отговорни и ангажирани към пътния трафик характери и личности.