Информация

Информация

Уважаеми колеги,

През идния уикенд – 12 и 13 ноември, ще бъде проведен последният кръг за годината от календара на БФАС в дисциплината “Затворен маршрут”. Вярвам, че организатор, отбори, пилоти и фенове очакват с нетърпение състезанието на писта “Дракон”, което, надявам се, ще предложи позитивни емоции, битка в духа на честната игра и ще даде отговор на въпроса кои ще са новите шампиони.

В неделя, 13 ноември, е насрочен балотажа за президент на Република България. Предвид съвпадението на двете събития и ангажимента ни да не заставаме срещу процеса на демократичен избор на гражданите на Република България, предлагам на организатора АСК “Диамо”, г-н Христо Стоилов – член на УС на БФАС и г-н Валентин Бонев – Председател комисия “Затворен маршрут”, състезанието да стартира с два часа по-рано.

Считам, че с предложените промени ще дадем шанс на всички представители на организатора, отбори, състезатели и фенове да се насладят на автомобилния спектакъл и в същото време да имат възможност да упражнят правото си на избор.

С уважение,

Владимир Илиев

Председател на УС на БФАС