Покана за работна среща на 23.07.2022г.

Покана за работна среща на 23.07.2022г.

Уважаеми състезатели, организатори, съдии, технически лица, спортни специалисти,

Уважаеми колеги и приятели, за които автомобилният спорт е важен,

 

Искаме официално да Ви информираме, че Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) отново е лицензирана федерация към Министерството на младежта и спорта и след двегодишна пауза пак поема кормилото на автомобилния спорт в България.

Традициите и опита от десетилетия, както и многото усилия, животи и любов на поколения спортисти и спортни деятели, отдадени на магията автомобилен спорт, не са забравени и не можаха да бъдат изтрити. И ето, дойде времето за Възраждане на истинската федерация и Възраждането на истинския автомобилен спорт. Това със сигурност няма да е лека и бърза задача, но силно вярваме че с почтеност, професионализъм и сплотеност, ще успеем да изградим наново дом за всички, които милеят и мечтаят за качествен спорт в нормална среда.

Много време беше загубено и сега трябва да се действа бързо и решително, но също умно и далновидно. Автомобилният спорт има нужда от сериозни и отдадени хора, които да го рестартират и да го развиват. Това сме всички ние, които сме били част от спорта през годините и не можем да живеем друго яче, но това най-вече са младите, за които си струва всяко едно усилие да им създадем условия да спортуват, да се развиват и да се гордеят, че са български автомобилни състезатели и карат за България.

Каним всички, които са готови да организират и участват в състезания, да помагат и да сътрудничат, да съдийстват и регламентират, каним и всички които имат професионални качества и искат да работят в спортните комисии, административните и регулаторните органи на БФАС на работна среща, на която ще бъдат представени идеите за възраждане и развитие на автомобилния спорт, ще бъдат чути конструктивни предложения, но несъмнено една от основните цели е да положим всички съвместни усилия в организирането и провеждането на няколко качествени състезания в различните спортни дисциплини, за да не бъде сезон 2022 изцяло нулев.

Заповядайте на 23-ти юли 2022, събота, от 10:00 ч. в конферентния център на Тракийска резиденция „Старосел“, зала Орфей. Упътване как да стигнете може да видите ТУК.

Ако желаете да споделите идеи, предложения, както и теми за обсъждане по време на срещата, моля направете го на office@bfas.bg.

 

С приятелски поздрав

Екипът на БФАС

 

П.П. Комплекс за винен и спа туризъм „Старосел“ предлага прекрасни условия за туризъм, релакс и спа, в съчетание със страхотна традиционна кухня и чудесни вина. За тези, които решат да съчетаят две приятни неща и да прекарат остатъка от горещия уикенд в долината на тракийските царе, разгледайте сайта на комплекса www.starosel.com. Домакините ще Ви посрещнат подобаващо.